Rüyada Amca Kızı Görmek

30 Kasım 2017 Perşembe

Rüyada Amca Kızı Görmek

 
Rüyada Amca Kızı Görmek, rüya alimlerine göre kısmet, nasip rüyası olarak bilinip hayra yorulur. Görülmüş olan bu rüya, rüyanın sahibi olan kişinin çıkacağı uzun ve aydınlık bir yolu simgeler. Aynı zamanda belirtmek gerekir ki rüyanın doğru ve net tefsiri için rüyayı gören kişinin medeni hali de önemli bir rol oynamaktadır.
 
Rüya sahibi kişi bekar ve ilişkisi olmayan bir kimse ise : Görülmüş olan bu rüya, rüya sahibi kişinin yakınlaşmakta olan bir zaman dilimi içerisinde kendisine uygun bir eş adayı bulacağı ve bu eş adayı ile dest – i izdivaç başlatacağını işaret eder. Rüya sahibi kişinin bulacağı eş ; ahlak sahibi, aile terbiyesi almış, rızk peşinde koşan ve dinine bağlı bir kimse olacaktır. Eğer bu ikili çıktıkları yolda kararlılık ile yürürler ise muradına ererek dünya evine gireceklerdir.
 
Rüya sahibi kişi bekar ve ilişki sahibi bir kimse ise : Görülmüş olan bu rüya, rüyanın sahibi olan kişinin geçmişten bu güne yürütmüş olduğu ilişkiyi nihai sonuca erdirmesi gerektiğine tabir eder. Artık izdivaç hali kapanmış ve ilişki sahiplerinin gelecekleri konusunda karar alma ve adım atma zamanının belirmiş demektir. Bu kişiler eğer birlikteliklerini bir üst mevkiye çıkartıp evlilik yolunda yürürler ise bu karar onlar için en hayırlısı olacaktır.
 
Rüya sahibi kişi evli bir kimse ise : Görülen bu rüya, rüyayı gören kişi evli ve çocuk sahibi değil ise, gelecek zamanda bir evlat sahibi olacağına ve bu evladın ileride vatana millete hayırlı bir evlat olacağına, ailesine düşkün, dürüst ve toplum tarafından saygı duyulur bir evlat olacağına delalet eder.
Eğer rüya sahibi kişi evli olduğu halde çocuk yapamayacak yaşta ya da durumda ise, görülmüş olan bu rüya o kişinin aile veya akrabalar tarafından ziyaretinin yapılacağına, eksiklerinin giderileceğine, kişiye saygı ve sevgi gösterileceğine işaret etmektedir.
 
Rüyada amca kızı görmek genel anlamı ile yukarıdaki tefsirleri içermektedir. Ancak rüyada amca kızı ile alakalı görebileceğiniz ayrıntılar da rüyanızın doğru ve sağlıklı tefsiri için sizlere yardımcı olacaktır.
 
 

Rüyada Amca Kızı İle Evlendiğini Görmek

Rüyada Amca Kızı ile Evlendiğini Görmek, rüyalar aleminde hoş, hayırlı ve temiz bir rüya olarak tabir görmektedir. Görülmüş olan bu rüya gerçek hayattaki anlamından epey bir uzak mealler içermektedir. Rüyada amca kızı ile evlenilmesi sülaleye katılacak yeni bir insanın varlığına yorulur. Bu insan sülaleden birisi ile evlenmek sureti ile sülaleye katılabilir ve sülale tarafından kısa sürede sevilip sayılan bir kimse olabilir.
Aynı zamanda rüyada amca kızı ile evlendiğini görmek altın sahibi olmaya yorulduğu gibi çevrede hamile birinin varlığına da delalet etmektedir.
 

Rüyada Amca Kızını Öptüğünü Görmek

Rüyada Amca Kızını Öptüğünü Görmek rüyası, gerçek hayattaki anlamından çok daha farklı mealler içermektedir. Ancak bu rüyada ayrıntılar da rüyanın doğru mealinin yapılması için etken faktörlerdir. Eğer rüyada amca kızı dudaktan öpülmüş ise bu hayra yorulmaz, ancak rüyada amca kızı yanaktan öpülmüş ise bu pek hayırlı bir rüya olarak tabir edilir.
Rüyada amca kızı görmek ne kadar hayırlı olsa da rüyada amca kızını dudaktan öpmek pek hayırlı bir rüya olarak kabul görmez. Bu rüyanın meali, yapılacak bir yanlış davranış sonrası aile büyüklerine yakalanmak ya da çevre tarafından kişinin yaptığı yanlışın anlaşılması ve ayıplanması şeklinde tabir edilir.
Rüyada amca kızını yanaktan öpmek ise hayırlı bir rüyadır ve uzaklardan gelecek bir müjdeyi simgeler.

0 yorum:

Yorum Gönder