Rüyada Teyze Görmek

30 Kasım 2017 Perşembe
Rüyada teyze görmek, hayra işarettir. Hiç beklemediği bir kişiden ansızın bir yerden gelebilecek bir mülkün olduğu ve paraya işaret eder. Rüyasında teyzesini gören iyi şeylerle karşılaşacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalet eder. Rüyasında teyzesini gören eğer bu bir öğrenci yahut iş adamı, yazar, memur vs. sosyal biri ise etrafından çok eleştiri alacağı gibi anlamında bulunmaktadır.
Teyze görmek, sahiplenme duygusunun güçlü olduğunu ve iş hayatında kurabilecek güzel samimi dostlukların beklediği ile tabir edilir. Teyzesini rüyasında gören kişi için onu ansızın bekleyeceği yeni bir buluşma, iş hayatında bir teşebbüs yahut yeni bir arkadaş, dost edineceği ile yorumlanır. Rüyasında teyzesinin vefatını gören kişi, hayatında yeni biri ile tanışıp ve çok vakit geçmeden dünya evine gireceklerine delalettir. Rüyasında teyze görmek tıpkı anne görmek gibidir, hayırlı, bereketli, yaşayabileceği uzun bir ömrün olduğunu ve hayatındaki amacına ulaşacağına işaret eder.
Rüyasında teyzesini gören kişi hayatında meşgul olduğu işlerde bir takım yanlışlıklarda bulunduğuna adil olmayana şeyler düzenlediğinin farkına varıp biran önce o yapmakta olduğu şeyden vazgeçip pişmanlık duyacağı ile tabir edilmekte. Rüyasında teyzesinin genç yaşta vefat ettiğini görmek, beklenmedik bir yolculuğa çıkmakta olduğunu, sonunda rahat ve huzura ermesini getirmektedir. Rüyasında teyzesini görüp onunla ilgili ihtirasa kapılıp onun ile beraber olduğunu görmek, kazanmış olduğun tüm malı mülkü kaybedeceğine işaret eder. Rüyasında teyzesi ile beraber gülerek, kahkahalarla güldüğü görmek ailenin içinde olan bir musibetin çok yersiz yere çıktığını ve bunun fark edilip kısa sürece halledebileceğine işaret eder.

0 yorum:

Yorum Gönder