Rüyada Ak Sakallı Dede Görmek

4 Ocak 2018 Perşembe
Onun için devamlı dua eden ve onun iyiliğini isteyen, koruyup kollayan birilerinin olduğuna delalet eder. Karşılıksız sevginin ve dua ederek iyiliğini dileyen birilerinin var olduğuna haber veren ak sakallı dede görmek kişinin çok sevildiğine ve arkasından dua edeninin çok olduğuna haber verir. Yakının olan birisinin ona sevgisini göstereceğine, mutlu hissetmesine sebep olacağına, güvenini arttırarak daima yanında olup kararlarını destekleyeceğine delalet eder. Devamlı yaslanabileceği bir omzunun var olduğunu bilmesi kişinin mutlu olması için bir sebepken aynı zamanda bunu sıklıkla hissettirip iyiliği için bir şeyler yapan birisinin olması kişiye öz güven kazandıracaktır.
Rüyada Ak Sakallı Dede ile Konuşmak 
Kişinin yanı başında duran bilge kişinin aynı zamanda dini bütün ve duasını hiç eksik etmeyen biri olduğuna yorulur. Böyle bir kimse yoksa yakınında en kısa sürede tanışacağına ve yakın olacağına, dersler alarak, onun akıl yolundan faydalanacağına yorulur. Yolunu aydınlatıp huzur veren, ferahlığa ermesini sağlayan birinin geleceğine haber verir.
Rüyada Ak Sakallı Dedenin Elini Öpmek 
Etrafındakilerden takdir kazanmaya ve tebrik kartları almaya yorulur. Hem işinde elde edeceği başarı ile hem de insanlığı ile toplumda kendisini göstererek örnek kimse olacağına, parmakla gösterileceğine ve gurur kaynağı bir insan olduğuna haber verir.
Rüyada Ak Sakallı Dedeyle Konuşmak 
Akıl alması gereken bir konuda aydınlığa kavuşacak, daha çok görmüş geçirmiş, bilgili ve bilge bir kimseden öğrendikleri ile yolunu aydınlatacak, durmadan yol alacaktır. İşlerini yoluna koyarak başarılı bir hayat ve insanlığı, kişiliği ile de örnek bir kişi olma yolunda ilerleyecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder