Rüyada Banyo Görmek

4 Ocak 2018 Perşembe
Rüyada banyo görmek, aile içinde üzüntüye, arkadaşlar arasında düşmanlığa, kötü ahlaklı kadına ve parasal kayba yorumlanır. Bazende günahlarına tövbe etmeye, zenginliğe ve hastaysa iyileşmeye yorumlanır.
Rüyada banyoya girdiğini görmek, sıkıntılardan kurtulmaya; Banyoda oturduğunu görmek, günah işlemeye; Banyoda terlediğini görmek, üzüntü ve sıkıntıya; Başkasıya banyoya girdiğini görmek, yalan ve iftiraya; Banyoda çalıştığını görmek, günlük hayatta savurganlığa ve gereksiz harcamalar yapıldığına yorumlanır.
Rüyada hamile kadının banyoya girdiğini görmesi, sağlıklı ve uzun ömürlü bir bebek dünyaya getireceğine; Doğada, dağda yada açık alanda banyo yaptığını görmek, gizlediği sırrın yakında açığa çıkarak herkes tarafından öğrenileceğine; Banyoda birini yıkadığını görmek, aile içinde huzurluğa ve ihanete yorumlanır.
Rüyada içi su dolu banyo görmek, yeni ilişkiye yada evlenmeye; Banyonun karanlık olduğunu görmek, ayrılığa ve hapishaneye; Soğuk su ile banyo yapmak, hayal kırıklığına, aile içinde ayrılıklara, maddi kayba; Temiz su ile banyo yaptığını görmek, sevinçli habere, bol rızıka ve hayırlı evlat dünyaya getirmeye; Kirli su ile banyo yaptığını görmek, bol kazanca, sağlıklı bir ömre, iş hayatında makam yükselmesine, düşmanlarından emin olmaya; Banyodan yıkanıp çıktığını görmek, dargın olduğu biriyle yakın zamanda barışacağına yorumlanır.

0 yorum:

Yorum Gönder