Rüyada Dede Görmek

4 Ocak 2018 Perşembe Rüyada dede görmek kalıcı olmaya , yeni bir işe yada eve yerleşmeye , uzun vadeli bir beklentinin gerçekleşmesine delalettir.

Rüyada dede görmek , uzun zamandır haber alamadığınız bir dostun geri dönmesine , bazen de pişman olup geri dönecek sevgiliye delalettir. Rüyada dede görmek birçok tabirde ferahlık ve huzur ve mutluluk olarak tabir edilir.
Rüyada kendi dedesini gören kişi , kısa zaman içerisinde beklentilerine karşılık bulur . Başka bir kimsenin dedesini görmek , uzun zamandır beklenen bir haberin olumlu şekilde geleceğine delalettir.
Rüyada ölmüş dedesini gören , ölmüş dedesi ile konuşan kimse , bulunduğu çevrede kendini ispat ederek kalıcı olur. Ölmüş dedesini gören kişi ilişkilerindeki sıkıntıları aşarak uzun sürecek keyifli bir sürece girer.
Rüyada kendini dede olarak görmek , sizden beklentisi olan ancak bunu sözleri ile değil davranışları ile belli etmeye çalışacak bir insanla karşılaşmaya delalettir.
Rüyada dedenin ölmesi , girdiği işte kalıcı olmaya , oturduğu muhitte uzun yıllar geçirmeye delalettir.
Rüyada kendi dedesinin yada bir tanıdığının dedesinin mezarını gören kişi , uzun süredir ödediği bir borçtan kurtulur , hasta ise sağlığına kavuşur , kiracı ise ev sahibi olur.
Rüyada dedenin evlendiğini görmek , başarısız olduğunuz bir konuda elinize ikinci bir şans geçeceğine delalettir. Rüyada dede ile evlenmek , çıkarlarınız için yaptığınız sahte davranışların ve yaptığınız sahte iltifatların fark edilerek tepki toplayacağınıza delalettir.
Rüyada dedenin elini öpmek , muradına ermektir , dedenin elini öpen kişi en çok istediği dilek ne ise ona kavuşur.

0 yorum:

Yorum Gönder