Rüyada Dolap Görmek

4 Ocak 2018 Perşembe
Rüyada dolap görmek rüya sahibi için iş hayatında bazı değişikliklere, neşeli ve eğlenceli durumlara ve talih ve baht açıklığına, rüyada dolap yaptırmak insanlar için iyi olan güzel olumlu işler yaptırmaya tabir olunabilir. Rüyada elbise dolabı görmek eşe ve rütbeye, yüceliğe, güzel hitabete, iyi hale, yeni kıyafetlere, dostluk ve muhabbete, müjde ve neşeye tabir olunabilir.
Rüyada dolap almak dünya malına ve paraya, rüyada dolap taşımak kendi imkanlarınız ile planlarınızı ve geleceğe yönelik çalışmalarınızı tamamlamaya, dolap düzenli olmaya, kendisine verilen nimetlere sosuz şükür sunmaya, sahip olduğunuz sır ve gizli bilgileri saklamaya devam etmeye yorumlanabilir.
Rüyada dolap kırılması işiniz ile ilgili bazı sıkıntı ve zarara, boş dolap sizi mutlu edecek güzel ve sevinç veren haber ve olaylara, rüyada dolap kapağı açmak iş hayatınızda yeni fırsatlar ile karşılaşmaya ve çeşitli tekliflere işaret edebilir.
Rüyada dolap silmek sorun, sıkıntı dert ve tasadan kurtulmaya, huzura ve feraha ve mutluluğa ulaşmaya, rüyada dolap boşaltmak ya da boş bir dolap görmek fakirliğe ve yoksulluğa, içi dolu bir dolap görmek iş hayatında olumlu gelişmeler yaşamasına yorumlanabilir.
Rüyada dolap toplamak ya da derli toplu bir dolap görmek evli bir kimse için eşe, işteki makam ve mevkiye, yeni alınacak ya da alınmış kıyafetlere, iyi olumlu durumlara, rüyada dolap kilitlemek üzüntü, sıkıntı ve eleme işaret edebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder