Rüyada Ezan Okunduğunu Görmek

4 Ocak 2018 Perşembe
Rüyada ezan okunduğunu görmek yada rüyada ezan sesi duymak , saygı, samimiyet ve tevazu anlamına gelir. Rüyada ezanın okunması, ezan okunduğunu görmek aynı zamanda daha yüksek bir kaynaktan yardım beklediğinizi, aradığınızı gösterir. Rüyada ezan sesi duymak, ezanın sesini duymanız başarılı sağlıklı, mutlu olacağınıza işarettir. Rüyada ezan okumak, ezan okuduğunu görmek endişelerden ve eski sorunlardan kurtulmayı müjdeler. Alternatif olarak ibadet konusunda hatırlatıcı bir rüya olabilir, dua okumanız gerektiği anlamına gelebilir.
Rüyada sabah ezanı okunduğunu duymak, sabah ezanının okunduğunu görmek sizin sosyal ve mesleki olarak ayakta kalabilmek için içinde bulunduğunuz durumu yeniden değerlendirmeniz gerektiğini anlatır. Güvendiğiniz şeylerin aslında pekte sağlam olmadığını, aklınızı başınıza almanız gerektiğini ifade eder.
Rüyada öğle ezanı okunduğunu duymak, öğle ezanının okunduğunu görmek idealist düşünceleri ifade eder. Amaç ve arzularını gerçekleştirmek doğru yolda olduğunuzu, çalıştığınız iş veya projede başarı elde edeceğinizi gösterir.
Rüyada ikindi ezanı okunduğunu duymak, romantik düşünce ve idealist kavramları ifade eder. Yaşayacağınız kimi olayların gerçek olamayacak kadar iyi olacağını göstermektedir.
Rüyada akşam ezanı okunduğunu duymak, akşam ezanı okunduğunu görmek eskiyi unutup, taze bir başlangıç simgeler. Yeni bir gün ve yeni umutların müjdesini verir.

0 yorum:

Yorum Gönder