Rüyada Gerdek Gecesi Görmek

16 Aralık 2017 Cumartesi
Rüyada Gerdek Gecesi Görmek, rüyayı gören kimsenin büyük bir hata yapacağına ve pişmanlık duyacağı biriyle ortaklık yapmaya, büyük bir sermayeyle sonunu bilmediği bir işe girişeceğine yorumlanır. Yapacağı yanlışlarla ailesini de zor duruma düşüreceğine, nefsine hakim olamamasından dolayı zor anlar yaşayacağına işaret eder. Evli birinin bu rüyayı görmesi, eşini aldatacağına ve bu hadisenin toplum tarafından duyulup bilineceğine ve ayıplanmaya tabir edilir. Rüyada tanımadığı birinin gerdek gecesini görmek, başkalarının hakkında dedikodu yapacağına ve başkasının günahını alacağına, bilip bilmeden konuşmaya işaret edilir.

Rüyada Kendi Gerdek Gecesini Görmek


Rüyada Kendi Gerdek Gecesini Görmek rüyayı gören kişi bekar ise evleneceği insanı iyi tanımadan acele karar vereceğine ve bu yüzden mutlu olmayacağına, rüya sahibinin evlendikten sonra borçlarını ödemekte zorlanacağına ve ailesinden destek görmeyeceğine hükmedilir. Büyük borçlarla düğün yapmaya, gösteriş yapmak yüzünden aşırı savurgan davranmaya ve sıkıntılı günler geçirmeye, daha dikkatli davranmaya, yapılan yanlışlardan dolayı pişmanlık duymaya işaret eder.

Rüyada Gerdek Gecesinden Kaçmak


Rüyada Gerdek Gecesinden Kaçmak, rüyayı gören kişinin hata yapmaktan son anda kurtulacağına ve bundan sonra çok daha dikkatli olacağına işaret eder. Rüya sahibinin büyüklerinden aldığı nasihatleri dinleyeceğine ve doğru kararlar alacağına delalet eder.

0 yorum:

Yorum Gönder