Rüyada Sex Görmek

16 Aralık 2017 Cumartesi
Rüyada cinsel ilişki veya rüyada seks görmek, bazen iyiye bazende kötüye yorumlanır. Gördüğünüz bu rüyanın iyiye mi yorulacağı, kötüye mi yorulacağı, rüyada cinsel ilişkiyi kiminle yaşadığınıza, neler hissettiğinize, ne niyetle yaptığınıza ( zorla ,rızanızla, tecavüz vs ) ve genel anlamda rüyanızda kendinizi nasıl hissettiğinize bağlı olarak değişecektir. Örneğin helalinizle ( Nikahlı eşiniz ) yayaşadığınız cinsel ilişki, eğer güzel bitiyor aynı zamanda siz ve eşiniz rüyanızda kendinizi iyi hissediyorsanız bu rüya iyiye yorumlanırken, tam tersi helalinizle yaşadığınız ilişki kötü bitiyor, yarım kalıyor, hem siz ve/veya hem de helaliniz rüyanızda kendinizi kötü hissediyorsanız, bu rüya kötüye yorumlanır.
Rüyada cinsel ilişki görmek veya rüyada seks görmek (Genel Kötü Yorumu)
Tatsızlıklara, sıkıntılara, dedikodulara işaret edebilirler. Bazen de iftira ve rezalet manasına gelebilirler.
Rüyada cinsel ilişki görmek veya rüyada seks görmek (Genel İyi Yorumu)
Büyük bir mertebeye, zor günleri geride bırakmaye, şifa bulmaye, arzu edilen şeye sahip olmaya, murada ermeye, eğer rüya sahibi çalışıyor ise ticaret hayatında çok başarılı olmaya ve rakiplerini geride bırakmaya yorulur.


Rüyada cinsel ilişki görmek veya rüyada seks görmek (Genel Piskolojik Yorumu)
Rüya sahibinin ilişkilerinde hatırlamak istemediği yada hatırlamaktan utandığı fiziksel yönlerini ifade eder. Yataktaki becerileriniz konusundaki korkularınız, belli birine karşı açıklayamadığınız istekler pozisyonlar fantaziler vs şeklinde. Örneğin bazı insanlar ne çeşit fantezilerden hoşlandıklarını konuşmaktan çekinirler yada eşlerine/partnerlerine bunlardan bahsedemezler. Bazen bu kişi ulaşamayacağınız ya da aslında ilgilenmediğiniz biridir. Bu durumda rüyanız, sizin kabul edilebileceğiniz(Yakın akraba-Anne-Kardeş-Baba vb) bir kişi ile bunları yaşamanızı sağlamaktadır. Bu şekilde rüya görmek herkesi rahatsız etse de, bilinçli değil, bilinç dışı olduğu, kontrol edilemediği için bir sapıklık-kötülük şeklinde yorumlanmazlar. Genelde yatak konusunda aşırı korkuları olan, hatırlamak istemediği yada hatırlamaktan utandığı fiziksel yönleri çok fazla olan yada ne çeşit fantezilerden hoşlandıklarını konuşamayan insanlar tarafından görülür.

0 yorum:

Yorum Gönder