Rüyada Nohut Görmek

16 Aralık 2017 Cumartesi

Rüyada Nohut Görmek

Rüyada nohut görmek ; Rüyasında nohut gören kişi için maddi anlamda gelişecek olaylar olarak yorumlanmaktadır. Rüyada nohut görmek çok kısa zaman içerisinde, hayatınızı olumlu anlamda değiştirecek, müjdeli bir haber almaya işaret etmektedir. Rüyada nohut görmek, emek gücü harcanarak kazanılan paraya delalet etmektedir. Rüyada bir yerden yada herhangi bir kimseden nohut aldığını görmek maddi anlamda bir kişiye söz verecek, daha sonra ise güç durumda kalacak demektir. Rüyasında nohut yediğini gören kişi para kazanacağı bir iş bulacağı anlamına gelmektedir. Bu iş yorgunluk verecek iş olup, eğer nohudun yanında herhangi bir şey yenirse, hayırlı anlam kazanır.

Rüyada nohut görmek, çok zor işlerle çalışıp, güçlükle kazanılan para anlamına gelmektedir. Rüyada nohut görmek kişiye göre ayrı olarak yorumlanmaktadır. Rüyasında nohut gören bazı kimseler için, nohut pek hayır getirmeyecek bir kısmet anlamına gelir. Rüyasında bir yerden nohut alan, para ile ilgili bir sıkıntıya girileceğinin habercisidir. Rüyasında nohut yemeği pişirdiğini gören kimseye hiç beklemediği yerden para geleceğine işaret edilir. Bazı rüya tabiri yapan alimlere göre, rüyada nohut görmek şansın bir anda dönmesi, rızkın ve bereketin çoğalması, yapılan işlerde zengin olacağı anlamına gelir. Ancak bunları yaparken de bir takım zorluklar yaşanacağı anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kimse kazancını çok çalışarak ve bir o kadarda çok yorularak, helal yollardan sağladığı ifade edilmektedir. Yani bu rüyadan anlatılan, nohut gören kişinin kolay kolay para kazanma şansı yoktur. Bir başka yorumculara göre rüyada nohut görmek hayırsız, olumsuz olan, rüya sahibine fayda sağlamayacak, cebine girmeyecek yada hiçbir şekilde kullanamayacağı, yüksek miktarda para anlamına gelmektedir.

Rüyada nohut yemeği görmek, rüya sahibinin, gerçek hayatında yapacağı bir iş ile alacağı toplu para yada toplu sözleşme, anlaşma gibi anlamlara karşı gelmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder